Täydennä oikea objektin muoto kertomukseen.

Täytä kaikki aukot ja paina "Tarkista". "Vinkki" -painikkeella saat tarvittaessa apua, mutta pistemääräsi laskee.

Jouluyllätys

Oli ensimmäinen talveni Suomessa. Katselin maahan (tippuva lumi) ja ajattelin (ystäväni Paul). Olikohan Paul muistanut ostaa (lentoliput) Suomeen? Halusin kovasti hänen tulevan käymään. Paul oli lisäksi luvannut ostaa minulle (pieni joululahja), vaikka olin häntä monta kertaa muistuttanut: "Hanki (tietokone), koska tarvitset (se)! Älä osta minulle (lahja)." Toivoin vain, että Paul itse tulisi.

Tapasin (hän) ensimmäisen kerran joulun aikaan Lontoossa Harrods`-nimisessä tavaratalossa ollessani siellä jouluapulaisena pakkaamassa ihmisten (ostama lahja). Eräänä päivänä, kun olin pakkaamassa (eräs varsin suuri polkupyörä), joka ei meinannut millään suostua pysymään kääreissään, näin ensimmäisen kerran (tuo maailman suloisin näky): (Paul) tonttuasussaan - ja mies hymyili minulle hurmaavasti. Sattumalta myös Paul oli hakeutunut jouluapulaiseksi tavarataloon. Työvuoron jälkeen hän tuli puhumaan minulle tavaratalon pimeällä parkkipaikalla, ja olin miltei huitaista (hän) käsilaukullani: hän tunnisti (minä) mutta minä en (hän), sillä hän oli pukeutunut tonttupuvun sijaan tavallisiin nuoren miehen vaatteisiin. Pian jo huomasinkin seurustelevani.

Nyt olin kuitenkin Oulussa, ja pelkäsin, että Paul ei olisikaan muistanut ostaa (lentolippu) ajoissa. Minä olisin tilannut (lippu) hänelle jo ajat sitten, mutta Paul ei antanut minun hankkia (se), sillä hän halusi tulla ikään kuin itsekin lahjana kylään. (Sellainen paketti) ei tosiaan kyllä tarvitsisi edes avata, vaan se kävelisi luokseni omin jaloin. Maailman ihanin joululahja! Ajatellessani (tuo) tulin jo sen verran hermostuneeksi, että päätin kirjoittaa puhelimellani Paulille (tekstiviesti). "Hi, did you get the tickets? I am waiting for my Christmas present here. ;)"

Näppäillessäni (puhelimeni) ovikello soi. Vain televisiolupatarkastaja soittaa (kello) tuolla tavalla, ajattelin. En ollut maksanut (lupamaksu). Hiippailin varovasti ovisilmän taakse ja kurkistin: siellähän oli Paul! Tämä oli paras jouluyllätykseni ikinä!